LOGOPEDIE
ACHTERHOEK

Aanmelding

Wanneer u denkt logopedie nodig te hebben kunt u contact met ons opnemen. In dit gesprek kunt u zich aanmelden of advies vragen. Bij de eerste afspraak brengt u een verwijzing van de arts en uw verzekeringspasje mee. Iedere zorgverlener moet uw identiteit controleren en ook het BurgerServiceNummer (BSN). Neemt u daarom ook een identiteitsbewijs mee (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).

Onderzoek

Bij uw eerste afspraak hebben we een intakegesprek o.a. om uw vragen te beantwoorden.
In de volgende sessie(s) wordt, indien noodzakelijk, nader logopedisch onderzoek gedaan. Na het onderzoek worden de resultaten en een eventueel behandelplan met u besproken.

Behandeling

Logopedische behandeling wordt in principe in sessies van 30 minuten gegeven. De behandeling is meestal een keer per week, wij proberen het tijdstip aan te passen aan uw wensen. De duur van de gehele therapie kan sterk variëren en is afhankelijk van de aard en de ernst van het probleem. Wanneer het mogelijk is om thuis te oefenen zal dat de therapie ten goede komen. Indien noodzakelijk kunnen wij ook de therapie bij u aan huis geven. Dit geldt bijvoorbeeld bij patiënten met neurologische aandoeningen en CVA-patiënten.

Afspraak

Wanneer u niet op de afgesproken tijd kunt komen, moet u dit 48 uur van te voren aan ons melden, indien dit niet tijdig gebeurt zullen wij de kosten voor de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen.


logo   Logopedie-Achterhoek

Logo Logopedie-Achterhoek